[WPPA+ dbg msg: Photo 0 does not exist in call to wppa_get_picture_html(). Type = From : wppa-picture.php line: 44 in function wppa_get_picture_html - wppa_initialize_javascript - apply_filters - do_action]
Your SEO optimized title page contents

Basset Tour voor Kika 2.0

Een vervolg op de Basset Tour voor Kika eerder dit jaar. Wie had dat gedacht? Wij in ieder geval niet. Maar toch gaat het echt gebeuren!
Vandaag vertrekken Peter en Daphne samen naar Frankrijk om de scooter, die afgelopen mei noodgedwongen daar moest achterblijven, op te halen. Vanaf komende maandag 1 augustus, zullen zij dan samen aan de reis terug naar Nederland beginnen. Dit keer reist Peter dus zonder zijn kameraad Peer⁣, maar met zijn vrouw Daphne (die waarschijnlijk lastiger is, maar niet minder lief ☺️) op de scooter zo’n 1300 km van Frankrijk terug naar Nederland.
Opnieuw een flinke uitdaging, die misschien zelfs nog wel pittiger is dan de vorige. Dit is omdat:
  • Het nu véél warmer is (Peter kan niet goed tegen de hitte vanwege z’n slechte gezondheid.
  • Daarnaast is het te hopen dat het ondanks de hitte goed blijft gaan met z’n been, de hitte is een extra gevaar).
  • En ze krijgen nu geen begeleiding van broer Aart de Zeeuw met de Camper, ze zijn echt op elkaar aangewezen met de aanhanger van Peer voor hun bagage
Maar een fantastisch en bijzonder avontuur ligt in het verschiet! Met als prachtig extra doel, nóg meer geld ophalen voor het fantastische doel KiKa. Mocht je nog niet gesponsord hebben, of wil je vanwege dit avontuur opnieuw sponsoren? De actie loopt dus nog even door! En alle hulp is meer dan welkom! ❤️ Stort je donatie op rekeningnummer NL 17 RABO 0348 7476 32 (t.n.v. P. de Zeeuw).
Uiteraard houden we jullie ook nu weer op de hoogte van deze bijzondere actie via onze Facebookpagina Basset Tour voor KiKa.
Liefs Peter en Daphne
Spread the love of the Bassettour voor Kika
%d bloggers liken dit: