page contents

Feyenoord – Ajax voor KiKa

Bassettour Klassieker: Feyenoord – Ajax voor KiKa

Peter is een enorme voetbalfan en bovenal ook een echte Feyenoorder. Deze twee feiten staan aan de basis van de volgende unieke maar zeker ook ludieke actie om geld op te halen voor de Bassettour voor KiKa.

Bij de Bassettour Klassieker geldt 1 vraag: Welk shirt trekt Peter straks aan?
Jij beslist! En je steunt KiKa ook nog eens!

Bassettour Klassieker

In aanloop naar de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax op 22 maart, start de Bassettour voor Kika haar eigen Klassieker. Het is echt Feyenoord tegen Ajax, maar dan voor het goede doel KiKa.

De Uitdaging is om Peter, die een echte Feyenoorder is, 1 dag in een Ajax-shirt te krijgen. Als je dit graag wil meemaken, doneer je een bedrag voor de Uitdaging (klik op het Ajax-shirt). Maar wil je per sé niet dat Peter het shirt van 020 aantrekt, dan steun je de Escape. Je doneert dan geld via de Escape (klik op het Feyenoord-shirt). Peter mag dan het Feyenoord-shirt aantrekken. De minimale donatie is € 2,00, maar het mag natuurlijk altijd meer! Donaties gaan rechtsteeks naar KiKa.

De keuze die het meeste geld ophaalt wint. Nou, welk shirt moet Peter wat jou betreft aan? Jij beslist dat via jouw donatie. 

Kies waarvoor je wil doneren: de Uitdaging of de Escape

UITDAGING:
Peter draagt 1 dag het shirt van Ajax

ESCAPE:
Peter draagt 1 dag het shirt van Feyenoord

Als echte Feyenoorder moet je er toch niet aandenken dat je het shirt van Ajax aan moet! Voor Peter is bijna niets erger dan het shirt van 020 om zijn Feyenoord schouders te trekken. Maar sportief als hij is, maakt hij voor zijn actie Bassettour voor KiKa een uitzondering. Want voor KiKa doe je alles, zeker om kinderkanker de wereld uit te helpen.

Dus Ajax-fans doneer een mooi bedrag voor de Uitdaging en laat Feyenoorder Peter het mooie shirt van Ajax 1 dag (van 8:00 tot 20:00) dragen. Klik daarvoor het Ajax-shirt:

uitdaging ajax shirt bassettour voor kika

Gelukkig voor Peter is er een escape. Want als de escape wint, dan mag hij een dag  (van 8:00 tot 20:00) het prachtige shirt aan van zijn favoriete Rotterdamse club aan. Voor Peter zal het een opluchting zijn. Zeker als het ook nog een mooi bedrag oplevert voor de Bassettour voor KiKa

Dus Feyenoord-fans laat Peter niet in de steek en laat hem het Feyenoord-shirt aantrekken. Doneer daarom een mooi bedrag aan KiKa via de Escape. Klik daarvoor op Feyenoord-shirt

feyenoord shirt bassettour voor kika

 

 

 

Spread the love of the Bassettour voor Kika