page contents

Bassettour voor KiKa wordt verschoven

Bassettour voor KiKa verschoven naar 2021

Hallo vrienden, familie en volgers van de Bassettour voor KiKa,

Het zal voor jullie geen verrassing zijn dat onze Bassettour voor Kika helaas niet door kan gaan. En zelfs niet door mag gaan. Jammer, maar ook niet meer dan dat, zeker met wat er in de hele wereld gaande is. We hebben er veel over gesproken over hoe en wat en wanneer nu wel. Want natuurlijk ga ik met mijn scooter en viervoetige kameraad Peer deze reis maken.

We hebben besloten om de tocht te verschuiven naar de mei vakantie 2021. Volgend jaar dus. Dat lijkt ver weg, zeker nu, maar dat is het zo hoor, let maar op. De achterliggende gedachte is dat we er vanuit kunnen gaan dat de rust dan terug is in de wereld, en we de reis ook relaxt en zonder heftige zorgen kunnen maken. Het enige wat nog even een punt is, hoe gaat het met mijn gezondheid? Maar zoals jullie weten ben ik daar ook nuchter onder, dat is ook een bepaalde overmacht. Maar ik heb dan natuurlijk ook wel weer een mooi punt om naar toe te leven, en zoals jullie mij kennen gaan we daar weer vol en enthousiast voor!

Het geeft ons tevens de mogelijkheid om de leuke en mooie akties die we in voorbereiding hadden, in alle rust en gezelligheid te gaan oppakken samen. En nu kunnen we natuurlijk meer en leuke en goede activiteiten organiseren. Dat is een voordeel, zeker waar we het voor doen: KiKa. En met de huidige acties gaan we ook gewoon door. Dus ook de Bassettour Klassieker.

Verder gaan we hier zodra de mogelijkheid er is, gezellig over brainstormen en bij praten. Zodra er meer nieuws is houden we jullie op de hoogte. Voor iedereen heel veel succes en sterkte in deze bijzondere tijd. Bedankt en laten we positief en enthousiast proberen alvast een beetje vooruit te kijken.

We houden jullie op de hoogte.

Groeten Daphne en Peter

Spread the love of the Bassettour voor Kika

Geen reacties

Je reactie toevoegen

%d bloggers liken dit: