page contents

Kika reageert enthousiast op Bassettour

kick bassettour voor kika

Kika reageert enthousiast op Bassettour

Kika reageerde vandaag per mail zeer enthousiast op de Kick-Off van de Bassettour voor KiKa. De Kick-Off werd op 25 november gehouden na de erewedstrijd voor Peter bij Koninklijke UD.

Hoi Peter,

Bedankt voor het delen van deze fantastische ervaring en de mooie woorden. Wat een bijzondere verrassing; wat moet dat een enorme indrukwekkende ervaring zijn geweest. En wat geweldig dat je na de wedstrijd jouw missie zo mooi onder de aandacht hebt kunnen brengen. We zijn enorm onder de indruk van het verhaal, de foto’s en het filmpje. En wat een prachtig bedrag heb je nu al opgehaald op je actiepagina.

Maar wat natuurlijk het allerbelangrijkste is: wat fijn om te lezen dat dit alles jou en je gezin inderdaad de afleiding geeft waar je op gehoopt had. En dat jouw missie voor KiKa voor jullie nu al zo’n mooie onvergetelijke herinnering heeft opgeleverd.

We zijn ontzettend benieuwd wat er nog meer allemaal rondom je actie gaat gebeuren. Super leuk dat je jullie avonturen steeds met ons wil delen. En niets ten nadele van jou natuurlijk, maar de foto’s waar ook Peer op staat zijn toch echt favoriet 😉

Nogmaals ontzettend bedankt voor al je steun, enthousiasme en inzet voor KiKa. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe bijzonder we dit vinden en hoe enorm we dit waarderen.

Met vriendelijke groet,

Rilana Blom
Stichting Kinderen Kankervrij

Spread the love of the Bassettour voor Kika

 

%d bloggers liken dit: