page contents

Hartverwarmende flessenactie SBO De Welle Almelo

flessenactie sbo de welle almelo bassettour voor kika

Flessenactie groep 8C van SBO De Welle

Vandaag ontvingen we het een hartverwarmend bericht van Marlijn Koop-Van Dijk. Zij is juf van groep 8C op SBO De Welle in Almelo en heeft Peter en zijn gezin ontmoet op de piste tijdens de sbo de welle almelo lege flessenactie kikaafgelopen wintersport.

Toen ze in gesprek raakten heeft Peter ook verteld over zijn prachtige actie. En dat bracht Marlijn op het idee om samen met haar klas ook geld in te zamelen voor de Bassettour voor KiKa. Er was zelfs al een afspraak dat Peter en Peer de school zouden bezoeken om te vertellen wat ze van plan zijn. Helaas gooide de Corona-maatregelen roet in het eten.

Maar dat was voor deze klas helemaal geen reden om zich niet meer in te zetten voor de Bassettour voor KiKa. De klas heeft lege flessen opgehaald en dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Volgens ons is er geen lege fles meer te vinden in Almelo.

Het resultaat van de flessenactie

Juf Marlijn en Noah, Alicia, Lars B., Kimberly, Naomi, Milan, Kevin, Ruben, Ryan, Chanoa, Taymiro, Lars M., Javayro, Levi, Lorenzo en Billy zijn de helden van de Bassettour voor KiKa. Door hun gezamenlijke inspanning heeft deze klas het prachtige bedrag van – dat zie je in onderstaand filmje – opgehaald. Juf Marlijn heeft een prachtig fimpje gemaakt waarin ze verteld over het goede werk van haar klas. En Peter en Peer komen zodra het kan bij jullie langs om jullie te bedanken. Beloofd!!

Chapeau namens Peter en Peer!!

P.S.: Dit is een mooi en hartverwarmend voorbeeld dat er ondanks alle Corona-maatregelen toch gewoon geld ingezameld kan worden voor de Bassettour voor Kika. Ondanks dat de reis verschoven is naar 2021, gaan wij gewoon door met geld ophalen voor KiKa. Still going strong!!

Spread the love of the Bassettour voor Kika

 

Reacties: 1

  1. Jan&Herma van Ooijen schreef:

    Wat een ongelooflijk groot bedrag heeft deze actie in Almelo opgebracht! De JUF en ALLE leerlingen hebben een TOP prestatie geleverd!!!!!
    Peter, Peer en Kika zijn natuurlijk heeeeel trots op jullie, en wij ook!

Je reactie toevoegen

%d bloggers liken dit: