page contents

Hush Puppies doet bijdrage

hush puppies partner bassettour voor kika

Hush Puppies doet bijdrage aan Bassettour

Via KiKa is schoenenfabrikant Hush Puppies in beeld gekomen als partner van de Bassettour. Het merk Hush Puppies heeft een heel bijzonder logo dat perfect bijzonder goed past bij de Bassettour voor KiKa. Het logo bevat namelijk een mooie Basset Hound. Perfecte combinatie dus!!

Ken jij Hush Puppies nog van vroeger?

Hush Puppies is een merk dat al meerdere generaties bestaat. De kans is groot dat jij als kind op Hush Puppies hebt gelopen, dit misschien nu nog steeds doet en dat je kinderen ook op Hush Puppies lopen. Want behalve de betrouwbaarheid is comfort, de tijdloze stijl en de kwaliteit ook een eigenschap van dit merk. De bassethond die het merk vertegenwoordigt, is van Engels-Franse afkomt. Deze jachthond staat bekend om zijn korte poten en lange oren. Het is een rustige, zachtaardige en intelligente hond. De Hush Puppie is een echte familiehond en kan goed overweg met kinderen. Dat vind je terug in de collectie van kleine Hush Puppies.

Hush Puppies heeft in samenwerking met Scapino, de winkel waar het merk te koop is, voor Peter een paar schoenen geregeld. Peer was natuurlijk ook van de partij.

Spread the love of the Bassettour voor Kika

Geen reacties

Je reactie toevoegen

%d bloggers liken dit: