page contents

IJsselbikes doneert scooter aan de Bassettour

scooter ijsselbikes bassettour voor kika

IJsselbikes doneert scooter aan de Bassettour

In al het nieuws over de Bassettour voor KiKa raakt IJsselbikes, onze Premium Partner van het eerste uur, een beetje uit het zicht. IJsselbikes sponsorde als eerste het project van Peter met een prachtige scooter. Daarom een extra nieuwsbericht omdat we al onze Partners dankbaar zijn en ze graag in de spotlights willen zetten. Bedankt IJsselbikes, #proudpartner!

Over IJsselbikes

In onze winkel vindt u enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige fietsen. Bij ons vindt u fietsen van Multicycle, RIH, BSP, Bikkel en Merida. Voor de jongsten onder ons de kinderfietsen van Loekie, BFK én studio 100! Stuk voor stuk merken waar wij vierkant achter staan en samen een breed scala aan alle mogelijke soorten fietsen, van super de luxe Toerfietsen tot degelijke Stadsfietsen, speelse Cruisers en diverse “mama” fietsen.

Vanzelfsprekend hebben we ook de beste electrisch ondersteunende fietsen in huis. De Multicycle Voyage EM en Noble EM zijn bij ons ijsselbikes bassettour voor kika premium partnerverkrijgbaar. Naast de fietsen met een middenmotor hebben we ook diverse modellen met voor of achtermotor beschikbaar. Ook de BSP Booz-E is bij ons in de collectie in diverse kleuren en maten. Achterwiel, voorwiel en middenmoter, alle opties zijn beschikbaar. Maar alle systemen hebben hun voor en nadelen. Daarom hebben we van alle systemen testfietsen beschikbaar. Deze kunt u gerust een (mid)dagje proberen om te bepalen welke voor u het beste geschikt is. Ook voor onze onderdelen en accessoires , van fietsdrager tot hangslot, van fietstas tot regenkleding geldt dat we u alleen uitstekende waar voor uw geld willen bieden.

Website: www.ijsselbikes.nl

Meer weten over IJsselbikes. Stel direct je vraag via onderstaand formulier:

Spread the love of the Bassettour voor Kika

Geen reacties

Je reactie toevoegen

%d bloggers liken dit: