page contents

Kick-off van de actie Bassettour voor KiKa

Kick-off Bassettour voor KiKa

Het startsein voor de Bassettour voor KiKa is op maandag 25 november gegeven. Op zijn voetbalclub, Koninklijke UD in Deventer (Peter is daar vrijwilliger (o.a. trainer, lid van het Team Technische Zaken en het websiteteam)) werd Peter verrast door zijn clubgenoten.

In het geheim hebben een aantal leden en Daphne, de vrouw van Peter, een erewedstrijd georganiseerd voor hem. Het doel was om hem een steuntje in de rug te geven tijdens de behandeling van zijn ziekte. Peter wordt zeer gewaardeerd binnen de club die als motto ‘de band die bindt’ heeft. Door de erewedstrijd te bezoeken lieten veel UD-leden blijken zich verbonden te voelen met Peter en zijn familie.

Onder de klanken van ‘You’ll never walk alone’ werd de zichtbaar geëmotioneerde Peter door zijn club onthaald. Na het welkom volgde de wedstrijd tussen een mixteam van UD en de JO13-1 selectie van Go Ahead Eagles. De aftrap werd verricht door Dick Schneider, oud-voetballer van Go Ahead Eagles, Feyenoord en het Nederlands Elftal. De uitslag was eigenlijk niet meer belangrijk, het ging om Peter.

Na afloop had Peter ruim de gelegenheid om alle aanwezigen te vertellen over zijn mooie actie, de Basset Tour voor KiKa. Daarmee is de actie officieel van start gegaan. Een collecte tijdens de wedstrijd leverde al snel 85 euro en op de speciale actiepagina bij KiKa stroomden daarna de donaties ook binnen.

Een mooie start van de Bassettour voor KiKa

   

Spread the love of the Bassettour voor Kika

Reacties: 2

  1. Yvonne schreef:

    Geweldig wat allemaal in actie is gezet en zovelen die hen ondersteunen. Veel succes
    Ik wil graag het ondersteunen (I financieel

Je reactie toevoegen

%d bloggers liken dit: