page contents

Reisverslag Bassettour voor KiKa Denemarken dag 2 (heenreis)

Maandag 21 augustus

Vanmorgen werden we al redelijk op tijd gewekt door een haan en een paar koeien. Wat wonen Bertus en Ingrid toch heerlijk landelijk, echt genieten! 🥰🥰. Nog even heb ik overwogen om in hun huis in Annen te blijven en ze dus zonder mij naar Denemarken te laten vertrekken, 🤪😉 maar uiteindelijk toch maar besloten om wel mee te gaan. ☺️☺️. Na een lekker ontbijt vertrokken Peter, Peer en Bertus om 10.40 uur. Vandaag stond er 160 km op het programma. Eigenlijk te veel naar mening van ons vrouwen, maar als die mannen eenmaal iets in hun hoofd hebben dan laten ze zich natuurlijk dat niet door ons vanaf brengen. 🤪 Nou prima, we zien het wel. Er stond nog geen camping vast voor vanavond we zouden wel zien hoe het vandaag zou lopen. Om 11.30 uur vertrokken ook Ingrid en ik samen met haar hond Izzy van huis.

De reis van de mannen liep nog voorspoedig, altijd fijn om te horen. Rond 14.00 uur bleek dat de reis voor de mannen toch wel wat pittiger was dan verwacht, mede door het warme weer. We besloten om toch maar wat minder km’s te rijden dan de planning was en op zoek te gaan naar een camping. Voor de mannen natuurlijk wel erg lastig om toe te geven dat wij vrouwen gelijk hadden 🤣🤪😉.

De eerste camping die we op het oog hadden werd niet wat. Onze combinatie van camper met aanhanger was echt te groot. Dus toch maar weer een paar km verder. Rond 15.30 uur hadden we meer geluk, ze hadden plek, zelfs voor onze grote combinatie. Na ons geïnstalleerd te hebben en even een lekker stuk gewandeld te hebben met Izzy kwamen onze mannen rond 18.15 uur aan. Ze hadden 138 km afgelegd, een mooie prestatie om trots op te zijn!

Na een hapje en drankje gedaan te hebben, hebben de dames gekookt. Voor een campingmaaltijd was de spaghetti niet slecht. Maar het blijft toch behelpen, thuis maak ik hem 10 keer zo lekker 😄😉! Peter en ik hebben na het eten onze tent opgezet, we besloten hem in aangepaste vorm in de aanhanger op te zetten. Dan kan hij de komende dagen gewoon blijven staan en hoeven we hem niet iedere dag opnieuw op te zetten en weer af te breken. Een strak plan, al zeg ik het zelf 🤣🤣 (de foto’s hiervan volgen nog). Na nog even een bakkie gingen we lekker op tijd onder de wol. Nog even m’n verhaal over vandaag schrijven en dan lekker slapen. 😴😴

  

Spread the love of the Bassettour voor Kika
 
%d bloggers liken dit: