page contents

Speer Reclame Services wordt ook Partner

Speer Reclame wordt Partner Bassettour voor KiKa

Opnieuw is een mooi bedrijf Partner geworden van de Bassettour voor KiKa. Speer Reclame Services uit Deventer (voorheen Promotor Reclame) steunt het mooie project van Peter en Peer door het verzorgen van de belettering op de scooter, de helm en de hondenkar. De belettering bestaat vooral uit het perfect in beeld brengen van de logo’s van de andere Partners van de Bassettour voor KiKa. Bedankt Speer Reclame Services!

Over Speer Reclame Services

Van auto’s tot gevels en beursstands: je kunt het zo gek niet bedenken of wij beplakken het voor je. Daarvoor werken onze ontwerpers nauw samen met onze monteurs en productiemedewerkers. Je kunt ons vragen voor een losse klus, maar omdat we een full service reclamebureau zijn, vinden we het ook tof om samen een plan maken om alles uit jouw signing te halen.

We hebben volop ideeën en de juiste mensen om het uit te voeren. Zo presenteer jij je bedrijf op een manier die helemaal past bij wat je wilt uitstralen én wie je wilt aanspreken. Herkenbaar, vol karakter en met een sterke overtuigende boodschap.

Website: www.speer.nl/speer-deventer/

Spread the love of the Bassettour voor Kika

Geen reacties

Je reactie toevoegen

%d bloggers liken dit: