page contents

Strijkkralenactie voor Bassettour voor KiKa

basset van strijkkralen bassetour voor kika

Peer is te koop, slechts 3 euro

De Bassettour voor KiKa is helaas verschoven naar volgend jaar. Maar dat betekent niet dat we niet doorgaan met acties om geld op te halen voor KiKa. Integendeel, Peter, Daphne, Janne en Meesbassets van strijkkralen bassetour voor kika zijn momenteel volop bezig om met strijkkralen het evenbeeld van Peer te maken. Zo wordt het verplicht thuisblijven op een creatieve manier ingevuld. En de resultaten zijn echt prachtig.

Wil je ook een Basset van strijkkralen bestellen?

De prachtige Bassets zijn te koop en het geld gaat naar het KiKa. Ze kosten € 3,- per stuk (excl. verzendkosten). Wil je er 1 of meerdere bestellen, vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met je op. Betaling gaat eenvoudig via een Tikkie. 

Het is mogelijk om de Bassets op een nader te bepalen tijdstip op te halen. Verzending is ook mogelijk o.b.v. de geldende tarieven van PostNL. Houdt rekening met € 2,73 per Basset. Verzendingkosten van meerdere Bassets wordt bepaald o.b.v. het gewicht en de geldende tarieven.

Wil je meehelpen?

Heb je zin en tijd om mee te helpen, laat het ons dan weten! Als je strijkkralen en plankjes in huis heb is het helemaal mooi. Gebruik onderstaand formulier voor meer informatie. We sturen je dan het patroon naar je toe.

Heb je strijkkralen en plankjes over?

Als je nog strijkkralen of plankjes over hebt waar je niets mee doet, stuur ze dan naar ons toe. Allemaal voor het goede doel. Reageer via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op.

 

Spread the love of the Bassettour voor Kika

Geen reacties

Je reactie toevoegen

%d bloggers liken dit: