[WPPA+ dbg msg: Photo 0 does not exist in call to wppa_get_picture_html(). Type = From : wppa-picture.php line: 44 in function wppa_get_picture_html - wppa_initialize_javascript - apply_filters - do_action]
Your SEO optimized title page contents

SYM trots op Peter

Peter rijdt zijn Bassettours op een SYM Fiddle 2 scooter. Deze betrouwbare scooter brengt hem en momenteel Daphne overal naar toe.  SYM heeft op haar Facebookpagina ook aandacht besteed aan de bijzondere reizen van Peter. Dit is het bericht:

Peter de Zeeuw heeft afgelopen mei een tocht gemaakt met een SYM Fiddle 2 naar de Ardèche in Zuid-Frankrijk. Hij heeft dit samen met een speciale honden trailer gedaan voor het goede doel KiKa.

Wij zijn erg blij dat de tocht probleemloos is verlopen met de Fiddle 2. En blij dat wij een onderdeel kunnen zijn van zulke mooie initiatieven. Onze SYM-dealer WK Scooter Centre heeft Peter voor zijn bijzondere reis gesponsord.

Op dit het moment rijdt Peter de Zeeuw, samen met zijn vrouw, met dezelfde SYM Fiddle 2 weer terug naar Nederland. Bekijk de Basset Tour voor Kika facebook en volg het avontuur van Peter Zeeuw en zijn vrouw.

Spread the love of the Bassettour voor Kika
%d bloggers liken dit: