page contents

Bassettour voor KiKa Denemarken

Bassettour voor KiKa Denemarken

De Bassettour voor KiKa gaat de derde ronde in. Na de twee Franse tochten gaat de reis nu naar Denemarken. De eerste Bassettour voor KiKa was in april 2022 met de scootertocht naar Frankrijk, samen met Peer in de hondenkar. Van camping naar camping toerend om uiteindelijk Saint-Alexandre te bereiken. De tweede tour was van Frankrijk naar Nederland om de scooter weer thuis te brengen. Samen met Daphne toerde Peter van B&B naar B&B, om uiteindelijk weer in Deventer te komen. Beide Bassettour smaakten naar meer en dus werden er plannen gemaakt voor een derde Bassettour.

En die derde Bassettour voor KiKa is ook hard nodig, want iedere dag krijgen nog steeds veel kinderen de diagnose kanker. Het doel van Peter is wederom om geld op te halen om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. En dat gaat hem ondanks alles gewoon lukken!

Naar Denemarken dus, met de Basset Tur til KiKa! Vertrek is op 21 augustus as. en de bestemming is Ribe en dat ligt op 545 kilometer afstand van Deventer. Peter is er al eens op vakantie geweest met de familie. Peer gaat ook weer mee in de hondenkar achter de scooter. Nieuw is dat Bertus Rossing, samen met Peter, de gehele route op de fiets aflegt. Peter en Bertus zijn oud-collega’s en al jarenlang vrienden.

Bertus zet zich ook in voor goede doelen die met de ziekte kanker te maken hebben. Zo heeft hij onlangs nog deelgenomen aan Alpe d’Huzes om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Ook fietste hij al eens mee met de Giro di Kika.

Waar vorige keer broer Aart de Zeeuw de camper bestuurde, gaan Daphne en Ingrid, de vriendin van Bertus dat nu doen. En Loev, de andere Basset Hound van Peter en Daphne, reist ook met de camper mee.

Doel van de Bassettour voor KiKa is natuurlijk om geld op te halen voor KiKa. Met dit geld financiert KiKa vernieuwende onderzoeken om tot 100% genezing van kinderkanker te komen. Bijvoorbeeld onderzoeken naar betere medicijnen, minder pijn tijdens behandelingen, meer kans op genezing en een hogere kwaliteit van leven voor kinderen met kanker.

Help jij ook weer mee? Ga dan naar onze nieuwe actiepagina en doneer voor KiKa. Dank namens Peter en Peer!!: https://www.actievoorkika.nl/bassettour-voor-kika-denemarken

 

Spread the love of the Bassettour voor Kika
 
%d bloggers liken dit: