page contents

Double Dutch wordt Partner Bassettour voor KiKa

Double Dutch Mountain Events wordt Partner

Bij de Bassettour voor KiKa heeft zich weer een Partner aangesloten. We zijn erg blij met Double Dutch Mountain Events die de Bassettour voor KiKa financieel gaat ondersteunen bij het realiseren van haar missie. De missie is zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. double dutch mountain events bassettour voor kika partner

Double Dutch Mountain Events gaat haar relaties een mooie aanbieding doen in haar webshop. Van elk verkocht artikel gaat € 5,- naar de Bassettour voor KiKa. En in haar nieuwsbrief geeft Double Dutch Mountain Events aandacht aan de Bassettour. Kijk daar worden we blij van!

Mooie aanbieding

Voor alle volgers van de Bassettour voor KiKa heeft Double Dutch Mountain Events nog een lekkere aanbieding in petto. Ga naar de webshop van Double Dutch en kies voor de hoodie of het T-shirt. Met de kortingscode DD2020 krijg je een extra mooie korting van 50%. Dat is mooi verdiend! Ook voor de actie want zoals gezegd gaat van elk verkocht artikel € 5,- naar de Bassettour.

Over Double Dutch Mountain Events

Double Dutch is het resultaat van de krachtenbundeling van twee fanatiekelingen uit de Nederlandse sporthandel. De ene Dutch is woonachtig in Oostenrijk en de Dutch woont in Nederland. Samen een berg aan ervaring en een lawine aan ideeën.

Double Dutch organiseert events in de sneeuw, zowel in Nederland als in Oostenrijk. Het testen van ski’s en snowboards, het volgen van clinics en gezellige muziek zorgen voor een mooie combinatie. We verzamelen digitaal reviews van alle geteste materialen.

Website: https://doubledutchski.com

Meer weten over Double Dutch Mountain Events? Gebruik onderstaand formulier:

Spread the love of the Bassettour voor Kika

Geen reacties

Je reactie toevoegen

%d bloggers liken dit: