page contents

Missie: Bassettour voor KiKa

Missie: Bassettour voor KiKa

Nadat ik dus gehoord had dat nu toch echt de eerste kuren voor de deur stonden ben ik rustig begonnen met het bekend maken van mijn uitgewerkte plan. Mijn gezin, familie en vrienden die ik het vertelde reageerden erg enthousiast en vonden het ook echt bij mij passen. Heel bijzonder wat een mooie en lieve spontane reacties ik kreeg op mijn plannen voor het voorjaar van 2020.

Ik ga zogezegd een reis maken met een scooter naar Saint-Alexandre in de Ardèche in het zuiden van Frankrijk, een reis van ongeveer 1100 kilometer. Op zich niet zo bijzonder, echter ik neem mijn trouwe en beste viervoetige kameraad mee op deze reis. Onze Basset Hound Peer is als pup bij ons komen wonen op het moment dat ik door het stadium van mijn ziekte helaas gedwongen werd om te stoppen met werken.

Deze bijzondere en karaktervolle Basset heeft daarom een speciale plek binnen ons gezin gekregen. Peer en ik zijn onafscheidelijk van elkaar en Peer geeft (zonder dat hij het zelf in de gaten heeft) iedereen binnen ons gezin veel steun, liefde en fantastische momenten.

Creating Memory Lane

Het wordt een bijzondere reis, niet alleen omdat Peer mee gaat, maar ook omdat ik langs plaatsen ga waar ik met mijn ouders als kind op vakantie ben geweest en mooie jeugdherinneringen heb liggen. Toen mijn zus 45 jaar geleden naar de Ardeche verhuisde, reisden mijn ouders in zo’n 3 dagen naar haar toe. Destijds een “wereldreis”! Ze sliepen onderweg altijd in dezelfde hotels en deze hotels bestaan nu nog steeds. Om mooie en fijne herinneringen op te halen heb ik besloten deze hotels als slaapplekken in mijn bijzonder reis op te nemen. Het gaat vast een mooie reis worden, met veel mooie en bijzondere herinneringen!

Natuurlijk heb ik een bijzonder doel met deze reis. Peer en ik willen ons op deze reis laten sponsoren en alle opbrengsten gaan naar de stichting KiKa. Kinderen Kankervrij!

Op dit moment zit ik volop in de voorbereiding van mijn reis. Ik heb mijn plannen inmiddels aan een aantal vrienden en familie verteld en iedereen reageert erg enthousiast en positief. Er zijn zelfs al 4 enthousiaste personen die de Basset Tour (of een gedeelte daarvan) met ons mee gaan fietsen en zichzelf ook laten sponsoren voor KiKa.

Langs scholen

Ook heb ik het plan om met mijn scooter, aanhanger en Peer bij scholen en verenigingen langs te gaan om daar deze bijzondere Tour onder de aandacht te brengen. Ik zal dan vertellen over mijn ziekte en zal de de link leggen met het belangrijke werk van KiKa.

KiKa organiseert veel evenementen, ze zijn erg enthousiat over mijn “Basset Tour” en ondersteunen mij graag. Een mooie samenwerking, dat blijkt ook maar weer uit het volgende; Ik zit in het bestuur van de Basset Hound Club Nederland (NBHC). Tijdens onze jaarlijkse wandeling in Apeldoorn (januari 2020) waar zo’n 100 Basset Hounds en hun baasjes aanwezig zullen zijn, zal ik aanwezig zijn met de scooter, de aanhanger en natuurlijk Peer. KiKa zal dan ook aanwezig zijn en zo brengen we samen de “Basset Tour” en het mooie werk van KiKa onder de aandacht.

Ik hoop dat u inmiddels een goed beeld van mijn plannen heeft gekregen en dat ik u net als inmiddels velen anderen enthousiast heb weten te maken voor mijn bijzondere Tour. Zelf zie ik de “Basset Tour voor KiKa” als een mooie en bijzondere afleiding en uitdaging in de periode van onderzoeken en kuren.

Onvoorstelbaar vind ik het hoeveel hulp ik krijg uit alle hoeken. Van het bouwen van deze website, tot het maken van een vlog en noem maar op. Daar word je toch ook enthousiast van! Ik in ieder geval wel!

Hopelijk wilt u helpen zoveel mogelijk geld in te zamelen, niet voor onszelf maar voor ons mooie doel; de stichting KiKa. Samen helpen we kinderkanker de wereld uit. Doneren kan via onze speciale actiepagina bij KiKa.

Met vriendelijke groeten,

Peter de Zeeuw & Lodewijk Peer van de Blauwe Hemel

Spread the love of the Bassettour voor Kika

Reacties: 1

  1. Gladys schreef:

    It’s an remarkable piece of writing
    for all the internet people; they will obtain benefit from
    it I
    am sure.

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: